aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρα στο Ταλίν, χαμός στο 4ο γκρουπ

Ματσάρα στο Ταλίν, χαμός στο 4ο γκρουπ

Δεν έλυσαν τις διαφορές τους.

Με τέσσερις ισοπαλίες συνεχίστηκε η δράση στην League C, δίχως να αλλάξει η κατάσταση στον δεύτερο και τον τέταρτο όμιλο. Τα Σκόπια συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή με τη Γεωργία, ενώ στο άλλο γκρουπ όλα είναι στα ίσα. Αφού Καζακστάν, Αλβανία, Λευκορωσία και Λιθουανία έχουν από τέσσερις βαθμούς.

Ύστερα από ένα χορταστικό παιχνίδι, Εσθονία και Σκόπια ήρθαν 3-3 σε ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με το αυτογκόλ του Κουσκ και οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφερε τούμπα το παιχνίδι. Ο Σαπίνεν ήταν μπροστάρης με δύο γκολ (33’, 61’), αλλά η ομάδα του δεν έμεινε εκεί. Ο Λιβάκ έκανε το 3-1 στο 76’ με πέναλτι κι ενώ ο Τραϊκόφσκι είχε κλωτσήσει ευκαιρία από τα έντεκα στο 67’. Κι έδειξε να «κλειδώνει» τη νίκη η Εσθονία. Αμ δε! Ο Πάντεφ σκόραρε στο 80’ για το 3-2 και η ισοφάριση ήρθε στο 88’ με τον Ζάικοφ.

Καζακστάν και Αλβανιά ήρθαν 0-0 σε ένα «φτωχό» παιχνίδι, ενώ όλα τα λεφτά ήταν το Λιθουανία-Λευκορωσία 2-2, το οποίο επίσης είχε ανατροπή. Ο Νοβικόβας σκόραρε στο 7’ και η απάντηση των φιλοξενούμενων μπορεί αν άργησε να έρθει, αλλά ήταν ηχηρή. Ο Λισάκοβιτς ισοφάρισε στο 59’, ενώ ο Σάτσίβκο (από πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος) έκανε το 2-1, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο. Πάντως, η Λιθουανία βρήκε τις δυνάμεις και τα ψυχολογικά αποθέματα να σώσει την παρτίδα. Ο Λαουκζέμις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 75’ και οι γηπεδούχοι γλίτωσαν τα χειρότερα.

League C

Β’ Γκρουπ

1. Βόρεια Μακεδονία 5
2. Γεωργία 5
3. Αρμενία 4
4. Εσθονία 1

Δ’ Γκρουπ
1. Καζακστάν 4
2. Αλβανία 4
3. Λευκορωσία 4
4. Λιθουανία 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ