aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρα και πρόκριση Βέρντερ στα πέναλτι

Ματσάρα και πρόκριση Βέρντερ στα πέναλτι

Απίστευτο παιχνίδι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Βέρντερ με τις δύο ομάδες να τελειώνουν ισόπαλες (1-1) την κανονική διάρκεια και (3-3) την παράταση και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι.

Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο Ντόρτμουντ για την φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, ειδικά στην παράταση. Η Ντόρτμουντ και Βέρντερ χρειάστηκαν μέχρι και τα πέναλτι για να παρθεί η πρόκριση, την οποία πήραν οι φιλοξενούμενοι επικρατώντας με 4-2 στην ρώσικη ρουλέτα. Ως εκείνη την στιγμή η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη με 1-1 και η παράταση με 3-3 σε μια συναρπαστική εξέλιξη.

Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 5′ με τον Ρασίκα, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρέους ισοφάρισε. Το 1-1 έμεινε ως και το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.

Εκεί έγινε χαμός καθώς αυτή την φορά οι γηπεδούχοι ήταν που πήραν το προβάδισμα και μάλιστα δύο φορές, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την απάντηση. Αρχικά το 2-1 το έκανε ο Πούλισιτς στο 105′, με τον Πιζάρο να ισοφαρίζει 3 λεπτά αργότερα. Στο 113′ ο Χακίμι έκανε το 3-2 και ενώ όλα έδειχναν πως η Ντόρτμουντ θα έπαιρνε την πρόκριση, ο Χάρνικ στο 119′ έστειλα την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Στην ρώσικη ρουλέτα οι Αλκάθερ και Φιλίπ αστόχησαν για τους γηπεδούχους, οι Πιζάρο και Εγκεστέιν σκόραραν και ο Κρούζε ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 δίνοντας την μεγάλη πρόκριση στην Βέρντερ.

Με ανατροπή η Πάντερμπορν

Η Πάντερμπορν επιβλήθηκε με 3-1 εκτός έδρας της Ντούισμπουργκ με ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Όλα έγιναν στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 47’ με τον Κάουλι, αλλά τους φιλοξενούμενους, που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, να φτάνουν πολύ γρήγορα στην ανατροπή. Ο Τεκπέτεϊ έκανε το 1-1 στο 52’ και ο Πρέγκερ το 1-2 στο 62’. Τα πάντα τελείωσαν στο 76’, όταν ο Αντβί-Ατζέι έκανε το τελικό 1-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ