aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρα και 4η η Αταλάντα! (video)

Ματσάρα και 4η η Αταλάντα! (video)

Σπουδαία νίκη που τη φέρνει προσωρινά στην τέταρτη θέση πέτυχε η Αταλάντα με 3-2 κόντρα στην Μπολόνια, σε ένα ματς που άνοιξε την αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Εκρηκτικό το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης στο Mπέργκαμο όπου είχαμε τρία γκολ. Οι γηπεδούχοι να μπήκαν δυνατά  με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Κόντι. Η Μπολόνια επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ, γεγονός που εκμεταλλέυτηκε η Αταλάντα διπλασιάζοντας το προβάδισμά της στο 14′ με τον Φρόιλερ.

Η απάντηση της Μπολόνια ήρθε στο 21′ με το Ματία Ντέστρο να μειώνει σε 2-1 ξαναβάζοντας στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Η Μπολόνια από εκείνο το σημείο και έπειτα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσε και ισοφάρισε στο 63′ με τον Ντι Φρανσέσκο να κάνει το 2-2 μετά από ασίστ του του Ντζεμαϊλί. H «μπίλια» τελικά κάθισε στους γηπεδούχους, καθώς στο 75′ ο Καλντάρα «έγραψε» το 3-2, χαρίζοντας υπερπολύτιμο τρίποντο στην Αταλάντα.

Η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι συνεχίζει να εντυπωσιάζει και με τη νίκη αυτή ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση και τους 63 βαθμούς,  ξεπερνώντας τη Λάτσιο στη μάχη για το καλό εισιτήριο του Europa League. Από την άλλη μεριά, οι «ροσομπλού» που αγωνίστηκαν χωρίς τους Βασίλη Τοροσίδη και Μάριο Οικονόμου παρέμειναν στους 35 πόντους και τη 14η θέση.

Аталанта – Болонья 3:2. Обзор матча. Италия. Серия А 2016/2017. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ