aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατσάρα... δεκαετίας με οκτώ γκολ και Μπαρσελόνα από ατσάλι στα χασομέρια (vid)

Ματσάρα… δεκαετίας με οκτώ γκολ και Μπαρσελόνα από ατσάλι στα χασομέρια (vid)

Σε ένα απίστωτο ματς με πολλές «ανατροπές και απίστευτο φινάλε, Βιγιαρεάλ και Μπαρσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-4 στο «Στάδιο Κεράμικα» για την 30ή αγωνιστική της Primera Division. 

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά και, αν μη τι άλλο, πήραν ένα ισχυρό μήνυμα για το ντέρμπι της Κυριακής (7/4) με την Ατλέτικο, που με δική τους νίκη λογικά θα κρίνει οριστικά τον τίτλο στην Ισπανία υπέρ τους. Κι αυτό, γιατί μετά τη μεγάλη αυτή ανατροπή, βρίσκονται στους 70 βαθμούς και στο +8 από τους Ροχιμπλάνκος, με 8 αγωνιστικές να απομένουν.

Όλα έμοιαζαν, μάλιστα, να γίνονται πολύ απλά για τους Καταλανούς, αφού μόλις στο 16′ ήταν μπροστά με 2-0, με δράστες τους Κουτίνιο και Μάλκομ. Οι γηπεδούχοι, όμως, είχαν άλλη άποψη και μέσα σε επτά λεπτά μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του ματς, με τον Τσουκουέζε να σημειώνει το 1-2 στο 23′. Με το που επέστρεψαν οι ομάδες από τα αποδυτήρια, το ματς πήρε «φωτιά», αφού ο Εκαμπί ισοφάρισε σε 2-2 στο 50ό λεπτό, για να συνεχιστεί… η κατηφόρα για την «Μπάρτσα», με Ιμπόρα και Μπάκα να εκθέτουν ανεπανόρθωτα την άμυνά της και τον πίνακα του σκορ να γράφει 4-2 στο 80′

Κάπου εκεί, όμως, ήρθε αρχικά η κόκκινη κάρτα του Μπονέρα στο 86′, που άλλαξε το σκηνικό. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα και στο 90′, ο Μέσι μείωσε σε 3-4 και έδωσε την ελπίδα στην ομάδα του με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ. Ο λυτρωτής θα άκουγε στο όνομα του Σουάρες, που στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε με πανέμορφο σουτ και η Μπαρτσελόνα πήρε ένα πολύτιμο αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ