aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMατσάρα χωρίς νικητή στο Ολύμπικο (vid)

Mατσάρα χωρίς νικητή στο Ολύμπικο (vid)

Μια αγωνιστική πριν πάει να παίξει στην έδρα της Γιουβέντους η Ιντερ ήθελε όσο τίποτα να πάει με νίκη κόντρα στην αποδυναμωμένη, Ρόμα, όμως δεν τα κατάφερε. Οι Nerrazurri προηγήθηκαν δύο φορές, όμως οι Giallorossi έβγαλαν ψυχή και άντεξαν για το τελικό 2-2 το οποίο όμως τους κρατά σε απόσταση από την πρώτη 4άδα και το Champions League.

Σε χαμηλό ρυθμό ξεκίνησε το ματς στο Olimpico με την Ρόμα να είναι ένα κλικ πιο επιθετική και να ψάχνει περισσότερο το γκολ. Στο 14′ ο Χαντάνοβιτς έβγαλε το δυνατό σουτ του Φλορέντσι και στο 26′ ο capitano των Giallorossi είχε δοκάρι από το πέναλτι ύστερα από τρομερή ενέργεια του Σικ που άφησε τον Ντε Βράι να τον ψάχνει και έδωσε την πάσα με τακουνάκι. Η Ιντερ πατούσε καλύτερα όσο περνούσε η ώρα και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 30′ όταν ο Μπρόζοβιτς έβγαλε μόνο τον Ικάρντι αλλά ο Ολσεν βγήκε γρήγορα, του έκλεισε το πεδίο και τον σταμάτησε, ενώ στο 35′ ο Κεϊτά με κεφαλιά νικήθηκε από τον Σουηδό keeper.

Στο 37′ έγινε η καθοριστική φάση στο πρώτο μέρος καθώς ο Ντ’ Αμπρόζιο βρήκε τον Τζανιόλο από πίσω, όμως δεν έγινε ούτε χρήση VAR και στιγμές αργότερα ο Ιταλός μπακ στην κόντρα έκανε τη σέντρα για τον Κεϊτά και εκείνος έγραψε από κοντά το 0-1. Πριν λήξει το πρώτο μέρος ο Χαντάνοβιτς πέταξε και έβγαλε με το ένα χέρι το εκπληκτικό φάουλ του Κολάροβ από τα 25-30 μέτρα.

Στην επανάληψη έγινε… χαμός. Στο 51′ ο Τσενγκίζ Ουντέρ έβαλε φωτιά στο γήπεδο της Ρόμα με εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι που άφησε όρθιο τον Χαντάνοβιτς για το 1-1, το οποίο όμως έμεινε για μόλις ένα τέταρτο. Στο 66′ ο Μπρόζοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ για την Ιντερ και ο Ικάρντι πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους για το 1-2 βάζοντας ξανά τους Nerazzurri σε θέση οδηγού. Το γκολ αυτό όμως δεν έμελλε να είναι το τελευταίο καθώς στο 74′ έγινε χρήση VAR και δόθηκε πέναλτι για χέρι του Μπρόζοβιτς. Την μπάλα στη βούλα έστησε ο Κολάροβ και παρότι ο Χαντάνοβιτς έπεσε καλά η μπάλα πήγε με δύναμη στη γωνία για το 2-2 το οποίο έμελλε ως το τελικό.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Ζουάν Ζεσούς, Μανωλάς, Σαντόν (70′ Κλάιφερτ), Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο (77′ Περότι), Φλορέντσι, Ουντέρ (83′ Παστόρε), Σικ.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βαλέρο (81′ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο, Κεϊτά Μπαλντέ (63′ Πολιτάνο), Πέρισιτς (81′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ικάρντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ