aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜατς-θρίλερ και πρόκριση για την Φιορεντίνα

Ματς-θρίλερ και πρόκριση για την Φιορεντίνα

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ με τρία πέναλτι, η Φιορεντίνα πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας κερδίζοντας στο 90ο λεπτό με 3-2 την Σαμπντόρια.Mε γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε την αναμέτρηση η Φιορεντίνα, με τον Κούμα Μπαμπακάρ να… γράφει το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό. Η Σαμπντόρια ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με τον Έντγκαρ Μπαρέτο μετά από φάση διαρκείας… εκτέλεσε τον Μπαρτλομιέι  Ντραγκόφσκι με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Φιορεντίνα ξαναπήρε προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορντάν Βερετού έκανε το 2-1 για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, όμως η Σαμπντόρια κατάφερε να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκαστόν Ραμίρεζ στο 80′ να μην αστοχή από την άσπρη βούλα. Ο μοιραίος για την Σαμπντόρια ήταν ο 22χρονος αμυντικός, Νίκολα Μούρου καθώς στο 90ο λεπτό έκανε χέρι μέσα στην περιοχή ο διαιτητής με την χρήση του VAR υπέδειξε την παράβαση και ο Βερετού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα λύτρωσε τους «Βιόλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ