aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μας βρίσκει αντίθετους η πράξη του Μακρίεφ, αλλά...»

«Μας βρίσκει αντίθετους η πράξη του Μακρίεφ, αλλά…»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την ισοπαλία 1-1 με τον Ερμή και για την χειρονομία του Μακρίεφ προς τους οπαδούς της ομάδας (κίνηση με το χέρι στο αυτί του).

Για την χειρονομία του Μακρίεφ ανέφερε: «Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μας βρίσκει αντίθετους η οποιαδήποτε χειρονομία, όμως πρέπει να μπαίνουμε λίγο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ο Μακρίεφ εδώ και τρία χρόνια που είναι μαζί μας δεν έχει δώσει κάποια αφορμή, είναι υπόδειγμα επαγγελματία και λειτουργούσε υπό πίεση. Αντέδρασε κάπως υπερβολικά και θα μιλήσουμε μαζί του, αλλά γνωρίζοντας τον Ντίμιταρ δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας και το μετάνιωσε. Πρέπει να τον στηρίξουμε».

Για τον αγώνα με τον Ερμή σχολίασε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δικαιούμασταν τους βαθμούς με τον Ερμή, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε τα γκολ που θα μας έδιναν τη νίκη. Ακολουθεί μία διακοπή η οποία θα είναι ευεργετική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ