aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μας "σκλάβωσε" o Αυγουστή και θα τον στηρίξουμε...»

«Μας “σκλάβωσε” o Αυγουστή και θα τον στηρίξουμε…»

Στον ραφιοφωνικό σταθμό Super Sport FM μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον υπηρεσιακό προπονητή Σοφρώνη Αυγουστή, στο θέμα προπονητή, στα αγωνιστικά δεδομένα και στη μετεγγραφική περίοδο.

Για τη δήλωση του Σοφρώνη Αυγουστή για τη καλή δουλειά του Πέδρο Εμάνουελ: «Ο Σοφρώνης είναι ένας προικισμένος άνθρωπος, σωστός επαγγελματίας και θεωρώ πως διαθέτει αυτά τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ταπεινός, εργατικός και δεν θα μπορούσε να παραγνωρίσει την πολύ καλή δουλειά που άφησε ως παρακαταθήκη ο Πέδρο Εμάνουελ».

Για το θέμα προπονητή: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα προπονητή. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να αξιολογήσουμε όσες περισσότερες μπορούμε περιπτώσεις προπονητών. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Σοφρώνη Αυγουστή και θα τον στηρίξουμε όσο τίποτα άλλο. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο. Έδειξε σοβαρά ψυχικά αποθέματα, μας σκλάβωσε με την συμπεριφορά του».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουμε σχεδόν 11 παίκτες εκτός. Αν είναι δυνατόν. Θα προσπαθήσουμε με όσους απομένουν και κάποιους παίκτες από την εφηβική ομάδα. Αξιολογείται ως επικίνδυνο το ματς με την ΑΕΖ την Τετάρτη. Μετά την διακοπή θα έχουμε επιστροφές».

Για το θέμα ενίσχυσης: «Υπάρχουν κάποιες διεργασίες, μετά το παιχνίδι της Τετάρτης θα στρέψουμε τη προσοχή μας και σε θέματα ενίσχυσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ