aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μας ενθουσιάζει ο Μπαλταζάρ…»

«Μας ενθουσιάζει ο Μπαλταζάρ…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το σημαντικότερο «όπλο» για την ΑΕΛ της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, είναι το οικογενειακό κλίμα και η άριστη σχέση μεταξύ παικτών και τεχνικής ηγεσίας, κάτι που τονίστηκε πλειστάκις. Όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ και τη διοίκηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε από την περσινή σεζόν να κερδίσει τους πάντες στην ομάδα με τον χαρακτήρα του και όταν εργάζεται, το κάνει με συναίσθημα και όχι από επαγγελματισμό και μόνο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, κλήθηκε να σχολιάσει όλα τα πιο πάνω, μιλώντας χθες στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα». «Το έχω πει πολλές φορές για τον προπονητή μας. Είναι πολύ λογικός και συνεννοήσιμος άνθρωπος. Καταλαβαίνει πλήρως τι συμβαίνει γύρω του. Δεν είναι ψυχρός επαγγελματίας όπως άλλοι προπονητές και βγάζει συναίσθημα στη δουλειά του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μου άρεσε πολύ εμένα αυτό που είπε στο Fan Day όταν ανέφερε ότι δεν μπορεί να νιώσει όπως νιώθει ο κόσμος για την ΑΕΛ, αλλά αυτό που κάνει στην ομάδα του αρέσει πολύ και ακολούθως άρχισε να τραγουδά το σύνθημα “ισόβια μόνο για σένα…” με τον κόσμο σε άπταιστα ελληνικά. Δεν ξέρει απλά να το λέει στα ελληνικά, αλλά γνωρίζει και την έννοια του συνθήματος, κάτι το οποίο σημαίνει πως αντιλαμβάνεται την λατρεία του κόσμου για την ΑΕΛ».

Καταλήγοντας για τον Πορτογάλο τεχνικό είπε πως «επενδύσαμε στον Μπαλταζάρ. Μας ενθουσίασε όταν τον περασμένο Μάιο του αναλύσαμε το πλάνο μας και δεν δείλιασε. Δήλωσε αποφασισμένος ότι με αυτό το πλάνο μπορεί να πάρει η ομάδα εκεί που τη θέλουμε εμείς και ο κόσμος».

Όσο για τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, ο Αντωνίου ανέφερε: «Ο πρόεδρος συγκινημένος ξεκαθάρισε πως η ομάδα ποντάρει στην οικογένεια. Προσπαθεί πολύ. Αν ο Ανδρέας Σοφοκλέους είχε έγνοια μόνο τα χρήματα δεν θα ήταν αυτός που είναι. Ό,τι κάνει το κάνει με συναίσθημα γι’ αυτό κατά καιρούς έκανε δηλώσεις που συζητήθηκαν. Θέλει να βλέπει τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό ζητά μόνο. Αγαπάει παθολογικά την ομάδα. Ξέρει ότι ο κόσμος της ΑΕΛ προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα και δεν μπορεί να δίνει χρήματα. Μπορεί να μην έχει τα πολλά λεφτά ο κόσμος για να βοηθήσει την ομάδα, γι’ αυτό και το μόνο που ζητά είναι την παρουσία του στο γήπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου στο Fan Day, είπε: «Είναι δύσκολες οι μέρες. Πολύς κόσμος έφυγε για διακοπές, αλλά η προσέλευση ήταν αρκετά καλή για την εποχή. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Στην ΑΕΛ υπάρχει ενότητα και το καλό οικογενειακό κλίμα που επιζητούσαμε. Αναφέρθηκα πολλές φορές σε αυτό. Η ομάδα είναι κτισμένη γύρω από το πολύ καλό κλίμα. Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που υπάρχει αυτό στην ΑΕΛ. Ελπίζω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε το νούμερο των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό δεν έχει να κάνει απλά με το οικονομικό, αλλά με το πρεστίζ της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να σταθεροποιηθούμε και στα διαρκείας. Πέρυσι πλησιάσαμε τις 2.000. Φέτος απέχουμε από αυτό το νούμερο, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να το πλησιάσουμε στο τέλος».

Και πρόσθεσε: «Kαμιά φορά το θέμα εισιτήριου διαρκείας είναι και θέμα νοοτροπίας. Πρέπει να το αλλάξουμε, να το βάλουμε στη ζωή μας και να περάσουμε στον κόσμο ότι πρέπει να έχει κάθε χρόνο, ανεξάρτητα με όσα δείχνει η ομάδα. Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από τα παιχνίδια και ανυπομονεί να αρχίσει το πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι πως θα πρωταγωνιστήσει η ομάδα μας, αλλά το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει ο κόσμος να έχει υπομονή, να αγοράσει διαρκείας ή να είναι στο γήπεδο σε κάθε ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ