aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μας χαροποιεί που ο Γκαστόν Σανγκόι...»

«Μας χαροποιεί που ο Γκαστόν Σανγκόι…»

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Active για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ερμή.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν κερδίσουμε θα ανεβούμε ψυχολογικά  και βαθμολογικά. Έχει αρχίσει από την Τετάρτη η προετοιμασία ενόψει του ματς της Κυριακής. Η ομάδα δείχνει να παρουσιάζει βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε. Απών θα είναι ο Γκράσι, ο οποίος σήμερα έρχεται από την Ιταλία και ο Μιντίκκης που δεν είναι 100% έτοιμος.

Επανέρχεται ο Ρόκε που εξέτισε την ποινή του. Με άμυνα ανάγκης πήγαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με την Ομόνοια. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Καρώ και Κούσουλο, είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και θεωρούμε πως μαζί με τους υπόλοιπους θα κάνουν το καλύτερο για να κερδίσουμε τον Ερμή

Μας χαροποιεί που ανεβαίνει συνεχώς ο Σανγκόι. Ξέρουμε τι ποιότητα ποδοσφαιριστή είναι ο Γκαστόν. Είναι ποδοσφαιριστές που όταν αρχίζει να παίζει μπάλα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Μακρίεφ είναι ντεφορμέ, αλλά αν βάλει 1-2 γκολ θα του λυθούν τα πόδια. Ξέρει να κάνει τι δουλειά του πολύ καλά. Και πέρσι άργησε να σκοράρει και μετά άρχισε να πυροβολεί συνεχόμενα. Του έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ