aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαρτίνεζ: «Η Ίντερ είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα»

Μαρτίνεζ: «Η Ίντερ είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα»

Έτοιμη να πατήσει κορυφή είναι η Ίντερ για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο οποίος με στόχο τον τελικό του Europa League της Παρασκευής κόντρα στη Σεβίλλη δεν βλέπει κάτι λιγότερο από τη νίκη και το τρόπαιο.

Η νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνεσκ χθες έδωσε στην Ίντερ την ευκαιρία να είναι σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία και ο Αργεντινός διεθνής δηλώνει πως η ομάδα του είναι «έτοιμη για μεγάλα πράγματα».

«Ήταν μια απίστευτη βραδιά. Ήταν κάτι που το ονειρευόμαστε καιρό τώρα. Αποδείξαμε ότι η Ίντερ είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα, είμαστε έτοιμοι και για τον τελικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ μου γιατί είχα μια δύσκολη περίοδο με το σκοράρισμα. Αλλά κυρίως είμαι χαρούμενος για την ομάδα, μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, είμαστε ένα τέλειο μείγμα έμπειρων και νεαρότερων ποδοσφαιριστών. Η Σεβίλλη είναι μια σπουδαία ομάδα και έχει κατακτήσει το τρόπαιο αρκετές φορές. Αλλά είμαστε έτοιμοι, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Θα έπρεπε να είναι περήφανοι γιατί αυτά τα παιδιά (σ.σ. οι συμπαίκτες του) δίνουν τα πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνεζ που τώρα έχει ως μοναδικό στόχο τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ