aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαρτίνες: «Περιμένω, δεν εξαρτάται από μένα»

Μαρτίνες: «Περιμένω, δεν εξαρτάται από μένα»

Ο Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος αγωνίστηκε στη περσινή σεζόν στον Απόλλωνα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, περιμένει την αποδέσμευσή του από τους ερυθρόλευκους για να μπει στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2019, επί της ουσίας όμως οι δύο πλευρές θα αναζητήσουν συμβιβαστική λύση για την έκδοση του διαζυγίου καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον υπολογίζουν για την επόμενη χρονιά, ενώ ο ίδιος θέλει να μείνει ελεύθερος.

Ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τον Μαρτίνες εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, έχει διαπιστωθεί κοινός τρόπος σκέψης αλλά το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό δείχνει να είναι το βασικό εμπόδιο. Ο ίδιος ο αθλητής μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» υποστήριξε… «περιμένω αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κι αν δεν οριστικοποιηθεί τι θα γίνει δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Αυτή τη στιγμή ο μάνατζέρ μου εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ