aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαρσέλο: «Η Ρεάλ θα επιστρέψει, θα κάνουμε το παν γι’ αυτό»

Μαρσέλο: «Η Ρεάλ θα επιστρέψει, θα κάνουμε το παν γι’ αυτό»

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Μαρσέλο μετά την ήττα της Ρεάλ από την Μπέτις (0-2) και την ολοκλήρωση της σεζόν με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

«Η ευθύνη είναι δική μας, αρχίσαμε και τελειώσαμε άσχημα τη σεζόν. Δεν θέλαμε κάτι τέτοιο, στόχος ήταν να διεκδικήσουμε τίτλους, αλλά ήταν μια δύσκολη σεζόν. Θα κάνουμε το παν για να αλλάξουμε την κατάσταση την επόμενη περίοδο. Είμαι σίγουρος πως η Ρεάλ θα επιστρέψει. Στα επτά χρόνια που είμαι εδώ έχουμε πάρει όλους τους τίτλους και μια κακή χρονιά δεν τα διαγράφει αυτά, ούτε αλλάζει κάτι. Όμως δεν θα πρέπει να επαναληφθεί αυτό που έγινε φέτος», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Κληθείς να σχολιάσεις τις αποδοκιμασίες του κόσμου, είπε: «Όταν κερδίζεις όλα είναι εύκολα. Οι αποδοκιμασίες πρέπει να σου δίνουν κίνητρο. Αν έπαιρνα κατάκαρδα κάθε αποδοκιμασία, δεν θα γινόμουν αυτός που είμαι. Ο κόσμος αποδοκιμάζει για να διορθωθούν τα λάθη. Κάποιες μέρες θα σε γιουχάρουν και άλλες θα σε χειροκροτούν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ