aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαρσέλο, εσύ σούπερ σταρ! (video)

Μαρσέλο, εσύ σούπερ σταρ! (video)

Όλα έδειχναν γκέλα… Η εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, η χαμηλή διάθεση των παικτών της, το χαμένο πέναλτι του Κριστιάνο και η ίδια η Βαλένθια με την εμφάνισή της, διαμόρφωναν το… ιδανικό σκηνικό για απώλεια βαθμών. Μέχρι όμως να βγει μπροστά και πάλι ο Μαρσέλο!

Ο Βραζιλιάνος μπακ αποδεικνύοντας γιατί πρόκειται για τον κορυφαίο αριστερό φουλ μπακ του κόσμου, με προσωπική ενέργεια στο 86′ γλίτωσε τη βασίλισσα από το… έμφραγμα, καθώς χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 και την οδήγησε στο πρώτο βήμα μέχρι το επόμενο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν πρέπει να ανησυχεί για την παρουσία της ομάδας του… Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και παρά το γεγονός ότι στο 27′ ο Κριστάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει από τη σέντρα του Καρβαχάλ, η Βαλένθια έδειχνε ότι δεν θα παρατούσε το παιχνίδι. Στο 55′ ο Μόντριτς κέρδισε το πέναλτι και ο Κριστιάνο είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι. Ωστόσο, απέναντί του ήταν ο Ντιέγκο Άλβες, που μπλόκαρε ακόμα μία εκτέλεση.

Τελικά, οι «νυχτερίδες» βρήκαν το γκολ με τον Παρέχο στο 81′ να «ζωγραφίζει» τον Κέιλορ Νάβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τότε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πήρε… φωτιά. Ο Μαρσέλο όμως ήταν εκεί για να τη σβήσει…

Με ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί δεν άφησε περιθώριο στον γκολκίπερ της Βαλένθια, διαμόρφωσε το 2-1 και γλίτωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 28/4

Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Χιχόν 3-1
(33’ Σολδάδο, 47’, 59’ Μπακαμπού – 73’ Ντάγκλας Περέιρα)

Σάββατο, 29/4

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα 2-1
(45′ Βέλα, 84′ Χουάνμι – 65′ Ράμος)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-1
(27′ Κριστιάνο Ρονάλντο, 86′ Μαρσέλο – 82′ Παρέχο)

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης (19:30)
Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα (21:45)

Κυριακή, 30/4

Οσασούνα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (13:00)
Ρεάλ Μπέτις – Αλαβές (17:15)
Εϊμπάρ – Λεγανές (17:15)
Θέλτα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:45)

Δευτέρα, 1/5

Μάλαγα – Σεβίλλη (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ