aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάρκοβιτς: «Εμείς και ο ΑΠΟΕΛ ήμασταν φαβορί, αλλά…»

Μάρκοβιτς: «Εμείς και ο ΑΠΟΕΛ ήμασταν φαβορί, αλλά…»

Έκπληκτος με την πειθαρχία των Κύπριων στα μέτρα της Κυβέρνησης για καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού δήλωσε ο Σάσα Μάρκοβιτς. Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο μέσος του Απόλλωνα αναφέρθηκε στις συνθήκες ζωής στο νησί, ενώ για το πρωτάθλημα είπε πως αν και ξεχώρισαν Ομόνοια και Ανόρθωση τα πάντα μπορούν ν’ ανατραπούν.

«Πειθάρχησαν στα μέτρα της Κυβέρνησης και αυτό ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς. Νόμιζα ότι οι Κύπριοι έχουν την ίδια κουλτούρα με εμάς, αλλά η αλήθεια είναι ότι σαν λαός πειθάρχησαν. Ο κόσμος φοβήθηκε όταν ξεκίνησε η πανδημία. Τα μέτρα για απομόνωση επεκτάθηκαν για άλλες δύο βδομάδες. Πήραμε από την ομάδα πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι. Εγώ, έχω ποδήλατο δωματίου και κάνω στο σπίτι, αλλά και κάποιες άλλες ασκήσεις. Φυσικά, δεν είναι εύκολο να αντέξει κάποιος όλη μέρα στο σπίτι, αλλά ευτυχώς βγαίνω στην αυλή. Για να μπορεί κάποιος να κινηθεί έξω πρέπει να στείλει μήνυμα και δικαιούται μία φορά τη μέρα για 2-3 ώρες», είπε αρχικά ο μέσος του Απόλλωνα και ακολούθως αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος.

«Ο ΑΠΟΕΛ κι εμείς ήμασταν τα δύο φαβορί όταν άρχισε το πρωτάθλημα, όμως δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε. Στο πρωτάθλημα ξεχώρισαν δύο ομάδες (σ.σ. Ομόνοια και Ανόρθωση), όμως δεν είναι μεγάλη η βαθμολογική διαφορά, ειδικά από τη στιγμή που όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους άλλες δύο φορές στα πλέι οφ», ήταν η αναφορά του 29χρονου Σέρβου, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Κύπρος είναι από τις χώρες με τους περισσότερους ξένους.

«Υπάρχει κανονισμός που αναφέρει ότι πρέπει να ξεκινούν το παιχνίδι δύο Κύπριοι και αν δεν το κάνει κάποια ομάδα τιμωρείται με πρόστιμο οκτώ χιλιάδων. Όταν έχουμε αγώνες ντέρμπι συνήθως αγωνιζόμαστε μόνο με ξένους, ο πρόεδρος μας δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει το πρόστιμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ