aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάρκο, είσαι… Young ακόμα! (video)

Μάρκο, είσαι… Young ακόμα! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» θύμισε επιτέλους η ομάδα του Μουρίνιο! Σοβαροί και αγριεμένοι, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Γουότφορντ και πήραν με έμφαση το πρώτο τους διπλό από τις 23 Σεπτεμβρίου (2-4). Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιανγκ, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να καθαρίζουν από το 25’ κιόλας το ματς. Γιατί μέχρι τότε ο Άγγλος μέσος είχε προλάβει να πετύχει δυο φοβερά γκολ -το ένα με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή και το άλλο με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ.

Όταν, δε, ο Μαρσιάλ στο 32’ τελείωσε με ένα από τα γνώριμα… γλυκά του πλασέ την αντεπίθεση, όλα φάνηκαν να τελειώνουν. Ωστόσο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν παραιτήθηκε έτσι εύκολα. Δικαιώθηκε, λοιπόν, για την υπεροχή της στο β’ ημίχρονο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντίνι (77’) και άγχωσε ακόμα περισσότερο τη Γιουνάιτεντ, μειώνοντας ακόμα περισσότερο με τον Ντουκουρέ (84’).

Το άγχος όμως δεν κράτησε ούτε δυο λεπτά για την ομάδα του Μουρίνιο. Διότι ο Λίνγκαρντ βγήκε στην αντεπίθεση, πλάσαρε ψύχραιμα και ξέκοψε κάθε σκέψη των γηπεδούχων ότι μπορεί να χάσει τη νίκη. Αυτή που της επιτρέπει να χαμογελάσει έπειτα από δυο στραπάτσα εκτός έδρας (με Χάντερσφιλντ και Τσέλσι) και τη φέρνει σε απόσταση πέντε πόντων από τη συμπολίτισσα Σίτι, που υποδέχεται αύριο τη Σαουθάμπτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ