aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαρκ Φαν Μπόμελ: «Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουν να δώσουν απαντήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα»

Μαρκ Φαν Μπόμελ: «Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουν να δώσουν απαντήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα»

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε ματς έκανε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Μαρκ Φαν Μπόμελ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (29/08, 20:00) για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός, παρά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 εντός έδρας, τόνισε πως τίποτα ακόμη δεν τελείωσε.

«Θα θέλουν οι παίκτες του Απόλλωνα να δώσουν κάποιες απαντήσεις, αλλά το ότι σκοράραμε τρία γκολ σε 15 λεπτά, είναι σίγουρα πολύ καλό για εμάς. Θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και αυτοί από τα λάθη της άμυνας μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν γίνουν λάθη, κανένας δεν θα σκοράρει. Επιμένω, ότι δεν τελείωσε τίποτα ακόμη. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός με τον Στίβεν Μπέρχβαϊν, είμαι χαρούμενος για το νεανικό ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές αν θέλουμε. Είμαι χαρούμενος και πιστεύω πολύ στην ομάδα μου».

Ερωτηθείς για μεγάλη διαφορά στα έσοδα του Γιουρόπα Λιγκ από του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Το επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγαλύτερο και αυτό είναι λογικό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ