aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαργκάσα στον Active: «Μίλησα με τον Τιμούρ, τίτλους με την Ανόρθωση»

Μαργκάσα στον Active: «Μίλησα με τον Τιμούρ, τίτλους με την Ανόρθωση»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Ρενάτο Μαργκάσα. Το νέο απόκτημα της Ανόρθωσης, αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Νέα Σαλαμίνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην «Μεγάλη Κυρία».

Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο που υπέγραψε συμβόλαιο στην Ανόρθωση και την συνομιλία του με τον προπονητή των κυανόλευκων, Τιμούρ Κετσπάγια.

Το αρχικό του σχόλιο για την μετεγγραφή του στην Ανόρθωση: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα. Είναι μεγάλη τιμή, δόξα Τον Θεό είμαι στην Ανόρθωση τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τον λόγο που δέχθηκε να υπογράψει στην Ανόρθωση: «Σίγουρα πρέπει να πιστεύουμε. Ο κόουτς θα κάνει καλή ομάδα, αυτός είναι ένας λόγος που υπέγραψα στην Ανόρθωση, ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να φέρνουμε νίκες στην ομάδα. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κόουτς, μου είπε ότι με ήθελε πολύ, ξέρει τον τρόπο που δουλεύω. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τον σεβασμό του κόσμου και είναι σημαντικό να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Έτσι αποφάσισα να πάω στην Ανόρθωση».

Επιπρόσθετα, μίλησε και για την σχέση του με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Μου αρέσει η νοοτροπία του και ήταν ο κύριος λόγος που με έκανε να υπογράψω στην Ανόρθωση. Όλοι πρέπει να είμαστε με τον ίδιο στόχο και την ίδια νοοτροπία, για να μπορέσουμε να παλέψουμε για την Ανόρθωση».

Παράλληλα, σχολίασε και την περσινή σεζόν της Ανόρθωσης: «Όταν ήμουν στη Νέα Σαλαμίνα, ήταν παράξενο για μένα να βλέπω την Ανόρθωση εκτός εξάδας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχει τέτοια χρονιά ξανά η Ανόρθωση».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη Νέα Σαλαμίνα ευχαριστώντας τους πάντες: «Ευχαριστώ όλους στη Νέα Σαλαμίνα, τον Μάκη, τον Σάββα, την διοίκηση και τον κόσμο τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που θα είναι το καλύτερο για σένα».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά που θα λήξει το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση, είπε: «Δεν σκέφτομαι ποτέ, που θα πάω και τι θα κάνω. Κάθε προπόνηση την βλέπω ξεχωριστά. Θέλω να κερδίζω σήμερα, αύριο και να δούμε τι θα γίνει. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε και να πάρουμε τίτλους για την Ανόρθωση».

Για το πότε θα έρθει στην Κύπρο και αν θα είναι στην πρώτη προπόνηση των κυανόλευκων: «Θα είμαι πίσω το Σάββατο και θα είμαι στην πρώτη. Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι φανταστικός και περιμένω να μας στηρίξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ