aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαργκάσα: «Πάντα θέλω να παίζω και να είμαι στην 11άδα, θέλω τίτλους»

Μαργκάσα: «Πάντα θέλω να παίζω και να είμαι στην 11άδα, θέλω τίτλους»

Δηλώσεις στο διαδικτυακό κανάλι της Ανόρθωσης, «ANO Media», παραχώρησε ο Ρενάτο Μαργκάσα μετά από την άφιξή του στην Κύπρο από τις διακοπές του και αφότου προπονήθηκε για πρώτη φορά στα κυανόλευκα.

Ο κυπριοποιημένος Πορτογάλος μέσος αρχικά είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που ειμαι εδώ, για την ευκαιρία, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Η πρώτη μου προπόνηση ήταν εχθές και ήταν πάρα πολύ καλή. Νιώθω πολύ καλά και από σήμερα να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι».

Και πρόσθεσε: «Εγώ πάντα θέλω να παίζω, να είμαι ενδεκάδα, να βοηθήσω την ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ψηλά, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παλεύουμε για τίτλους και να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου που είναι ψηλές, είπε: «Αυτό είναι καλό. Και εμείς οι παίκτες έχουμε το ίδιο σκεπτικό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, να είμαστε όλοι ενωμένοι και εμείς οι παίκτες μέσα από το γήπεδο να καλέσουμε και να δείξουμε τον κόσμο ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζουμε για τον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ