aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαργκάσα: «Eίναι απίστευτο, είναι η τρίτη μου φορά»

Μαργκάσα: «Eίναι απίστευτο, είναι η τρίτη μου φορά»

Ο Ρενάτο Μαργκάσα παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης δήλωσε παράλληλα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν το γκολ μου. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ διότι έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό».

Η Ανόρθωση είναι στον τελικό, πως νιώθεις;
«Είναι απίστευτο συναίσθημα να είσαι σε ένα τελικό Κυπέλλου. Είναι η τρίτη μου φορά εδώ στη Κύπρο που θα είμαι στον τελικό. Θέλω πολύ να κερδίσω αυτό το τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για εμένα αλλά πολύ περισσότερο για την ομάδα και την ιστορία της Ανόρθωσης. Ειδικά για τους φιλάθλους μας που περιμένουν τόσο καιρό ένα τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε».

Πώς θα είναι το φετινό Euro πιστεύεις για την Πορτογαλία;
«Θα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο Euro. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές όπως και η Πορτογαλία που παίζει πάντα για την νίκη και πιστεύω θα κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ