aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαMarca: «Ο Ράμος είπε όχι στην πρόταση της Ρεάλ»

Marca: «Ο Ράμος είπε όχι στην πρόταση της Ρεάλ»

Από την περασμένη Παρασκευή (1/1) ο Ζινεντίν Ζιντάν ζήτησε να λυθούν γρήγορα τα ανοιχτά ζητήματα της ανανέωσης των συμβολαίων. Ωστόσο, όπως αναφέρει η Marca, υπάρχει πρόβλημα με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αρνείται να βάλει την υπογραφή του στους όρους που προτείνουν οι μερένγκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει θέμα στον χρόνο της επέκτασης. Η Ρεάλ Μαδρίτης πρότεινε στον 34χρονο κεντρικό αμυντικό μονοετή ανανέωση, ενώ δεν θα δει δραματικές αλλαγές στις απολαβές του, δηλαδή περισσότερα από 12 εκατομμύρια την σεζόν, ενώ εκκρεμεί και μείωση 10% λόγω του κορονοϊού.

Ο Ράμος δεν δέχεται μονοετή επέκταση της συμφωνίας, όμως οι μερένγκες θα επιμείνουν στην προσφορά τους, εφόσον αυτή είναι η πολιτική τους για τους παίκτες που έχουν ξεπεράσει τα 30 έτη.

Εφόσον το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2021, μπορεί να ακούσει προσφορές και από άλλες ομάδες, κάτι που κατανοεί η Ρεάλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», ο Ράμος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ότι οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν του αποκάλυψαν πως έχουν σκοπό να χτίσουν μία ομάδα γύρω από εκείνον και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ράμος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ