aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαραντόνα σε Μέσι: «Τρελέ, μην πας ξανά στην Εθνική»

Μαραντόνα σε Μέσι: «Τρελέ, μην πας ξανά στην Εθνική»

Συνέντευξη στην αργεντίνικη εφημερίδα Clarin παραχώρησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην οποία αναφέρθηκε τόσο στον Μέσι, όσο και στην νέα αποτυχία της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μαραντόνα μέσω αυτής συμβούλεψε τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να αποσυρθεί από την «αλμπισελέστε» πόσο δε από την στιγμή που δεν τον σέβονται και ρίχνουν όλοι το φταίξιμο πάνω του.

«Θα έλεγα στον Μέσι να μην πάει ξανά στην Εθνική. Να αποσυρθεί από την Εθνική. Γιατί χάνει η Κ15 και φταίει ο Μέσι, μπαίνει στο πρόγραμμα η Ρασίνγκ να παίξει με την Μπόκα και φταίει ο Μέσι, πάντα φταίει ο Μέσι. Θα του έλεγα “τρελέ, μην πας ξανά”. Ας δούμε αν είναι θαρραλέοι» ανέφερε αρχικά ο Μαραντόνα.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής ακόλουθα: «Θα ήθελα να μας είχε κάνει όλους να το βουλώσουμε. Γιατί δεν φταίει αυτός που δεν κατακτούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ