aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Τελευταία στιγμή ο Εμπαπέ

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν: Τελευταία στιγμή ο Εμπαπέ

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στην Παρί για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με την Σίτι στην Αγγλία. Η συμμετοχή του Κίλιαν Εμπαπέ είναι αμφίβολη καθώς ένιωσε ενοχλήσεις τη Δευτέρα (3/5) και θα δοκιμάσει το πόδι του λίγες ώρες πριν την σέντρα της μεγάλης μάχης.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γκεγέ ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, περιμένει με αγωνία να δει εάν θα έχει ίσως το πιο σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του.

«Ο Εμπαπέ θα κάνει ατομικό πρόγραμμα απόψε και αύριο θα αποφασίσω κατά πόσο μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα» έλεγε χθες ο Ποτσετίνο που παρά το γεγονός ότι η Σίτι με το 1-2 στο Παρίσι έχει το απόλυτο προβάδισμα για την πρόκριση θεωρεί πως «θα γίνει μάχη. Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις τα πάντα εκ των προτέρων σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι ένα παιχνίδι. Ο καλύτερος θα προκριθεί στον τελικό, πρόκειται για μεγάλη πρόκληση για το σύλλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ