aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Σίτι: Ο Γουόκερ πλήρωσε 46.000 ευρώ για να πάρει σκύλο φύλακα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γουόκερ πλήρωσε 46.000 ευρώ για να πάρει σκύλο φύλακα

H τοπική αστυνομία έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό πως οι παίκτες της Premier League που κατοικούν στην βορειοδυτική Αγγλία διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο να μπουν στο στόχο εγκληματιών, από τη στιγμή που έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικών ληστειών στη συγκεκριμένη γεωγραφική ζώνη με πιο τρανταχτά αυτά εις βάρος των Ρόμπιν Όλσεν και Κάρλο Αντσελότι.

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους παίκτες και έτσι μετά από τους Ράσφορντ και Στέρλινγκ που αγόρασαν πρόσφατα σκύλο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής επέλεξε τη συγκεκριμένη λύση ως την πλέον ενδεδειγμένη για την προστασία του ίδιου, της οικογένειάς του και της περιουσίας του.

Αυτός είναι ο Κάιλ Γουόκερ, με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης πως ο Άγγλος διεθνής δεξιός μπακ πλήρωσε 46.500 ευρώ για να βάλει στο σπίτι του έναν εκπαιδευμένο σκύλο φύλακα, ράτσας ντόμπερμαν.

«Είναι αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του με κάθε κόστος και ο Apollo (το όνομα του σκύλου) μπορεί να βοηθήσει. Θα εκπαιδευτεί για να αντιδράει σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που μόνο η οικογένεια θα γνωρίζει

Θα φυλάει την μπροστινή πόρτα αλλά θα κάνει επίσης περιμετρικούς ελέγχους σε καθημερινή βάση. Ο αποκλειστικός λόγος παρουσίας του στο σπίτι του θα είναι για να τους προστατεύει», δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» άνθρωπος που ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον του Γουόκερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ