aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Σίτι: Νέα πρόταση και γενναία αύξηση στον Ντε Μπρόινε

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα πρόταση και γενναία αύξηση στον Ντε Μπρόινε

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να πρόσφερε στον Κέβιν Ντε Μπρόινε νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, μετά την απόρριψη της πρώτης προσφοράς των «πολιτών» από τον Βέλγο μέσο.

Αυτό υποστηρίζει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Times», που είχε αποκαλύψει τον Γενάρη και την πρώτη πρόταση της Σίτι στον Ντε Μπρόινε αλλά και το «όχι» τότε του ποδοσφαιριστή, μαζί με τον εκνευρισμό του για τον αργό ρυθμό των διαπραγματεύσεων.

Η νέα προσέγγιση της αγγλικής ομάδας στον 29χρονο άσο φέρεται να είναι αρκετά βελτιωμένη, ως προς τις αποδοχές του που κυμαίνονται στις 310.000 λίρες την εβδομάδα, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ το κλίμα είναι θετικό.

Ο Ντε Μπρόινε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σίτι μέχρι το 2023, είναι εκ των αρχηγών και πλέον πολύτιμων μελών της και φέτος έχει τρία τέρματα και 11 ασίστ σε 22 ματς στην Premier League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ