aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Σίτι: Με 22 μοντέλα... κόλαση στο after party μετά την «6άρα» (pics)

Μάντσεστερ Σίτι: Με 22 μοντέλα… κόλαση στο after party μετά την «6άρα» (pics)

Άπαπα…

Μάλλον υπέρ το δέον χάρηκαν οι Πολίτες την επιστροφή στην δεύτερη θέση της Premier League.

Ρεπορτάζ βρετανικού μέσου «δίνει στεγνά» τα «γαλάζια παιδιά» που φαίνεται πως μετά το 6-1 επί της Άστον Βίλα για την 22η αγωνιστική της Premier League… εγκλωβίστηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο (σ.σ κόστους 180€ την βραδιά) του Μάντσεστερ με 22 αιθέριες υπάρξεις.

Μάλιστα, η εφημερίδα θυμάται τα «Bunga Bunga» πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναγάγοντας την διασκεδαστική βραδιά των πρωταθλητών Αγγλίας, για την οποία φημολογείται ότι έδωσε άδεια ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σε πονηρή συγκέντρωση.

Μάλιστα, στο «φως» έρχονται και φωτογραφίες από δημοσιεύσεις που έκαναν αρκετά κορίτσια στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, που, μπορεί να μην φαίνεται κάποιος παίκτης της Σίτι, ωστόσο είναι όλες μαζεμένες στο ίδιο ξενοδοχείο του Μάντσεστερ.

Τέλος, σημειώνεται πως στη Βρετανία το εν λόγω συμβάν χαρακτηρίζεται ως… σκάνδαλο, μιας και ναι μεν δόθηκε άδεια στους παίκτες να «συσφίξουν τις σχέσεις τους» αλλά δεν επέλεξαν να περάσουν μια βραδιά όλοι μαζί με τις συζύγους τους, αντίθετα διάλεξαν τον μη έντιμο βίο…

Πάρτε μια γεύση από τα «σκανδαλώδη» κορίτσια:

 

View this post on Instagram

 

• ❤️ • . 2 #newyearseve #capodanno #2019 . #new #year #2020

A post shared by Chiara Giuffrida (@chiaragiuffrida) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by أميرة (@amira.paula) on

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ