aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε νέα πενταετή συμφωνία με τον Ντε Μπράινε

Μάντσεστερ Σίτι: Κοντά σε νέα πενταετή συμφωνία με τον Ντε Μπράινε

Kοντά σε νέα συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο 29χρονος Βέλγος, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε τρία χρόνια, πρόκειται να επεκτείνει την συνεργασία του με τους πολίτες έως ο 2025, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό το γεγονός αυξάνει την προοπτική ο Ντε Μπράινε να τελειώσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Με την νέα συμφωνία ο Βέλγος ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει περισσότερες από 300 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, ενώ θα υπάρχουν και επιπρόσθετα μπόνους.

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες εβδομάδες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) ψήφισε τον Κέβιν Ντε Μπράινε ως τον καλύτερο παίκτη της Premier League για την σεζόν 2019/2020, ενώ το ίδιο έκανε και η διοργανώτρια Αρχή. Επιπλέον, αναδείχθηκε ο καλύτερος μέσος από την UEFA.

Ο Ντε Μπράινε βρίσκεται στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2015 όταν τον αγόρασε από την Βόλφσμπουργκ για 76 εκατομμύρια ευρώ. Με την φανέλα των πολιτών έχει πραγματοποιήσει 227 εμφανίσεις σκοράροντας 58 γκολ και μοιράζοντας 90 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ