aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Σίτι: Φευγάτος ο Μανγκαλά

Μάντσεστερ Σίτι: Φευγάτος ο Μανγκαλά

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά δεν ανήκει στις προτεραιότητες του προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα τη φετινή σεζόν. Ο Γάλλος διεθνής στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει όλες κι όλες πέντε εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του, δύο στην Premier League, δύο στο Κύπελλο και μία στο Champions League κόντρα στη Φέγενοορντ.

Ο Γκουαρντιόλα έχει άλλους τρεις πρωτοκλασάτους αμυντικούς στο ρόστερ του, τους Κομπανί, Οταμέντι και Στόουνς. Ωστόσο, ο τελευταίος είναι τραυματίας και ο Κομπανί έχει έλλειψη ρυθμού, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μανγκαλά θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αλλά, ο Ισπανός τεχνικός σύμφωνα με τη Sun, αποκάλυψε πως επιθυμεί την απόκτηση του Τζόνι Έβανς από τη Γουέστ Μπρομ τον ερχόμενο Γενάρη. Επιπλέον, έχει ακουστεί και το όνομα του Βαν Ντάικ της Σαουθάμπτον, με την ομάδα να είναι ανοικτή στο να τον παραχωρήσει. Βέβαια, στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, η Σίτι θα κληθεί να κοντραριστεί με τη Λίβερπουλ που και αυτή έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Μανγκαλά από την πλευρά του, έχει στο μυαλό του πως πρέπει να έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό προκειμένου να είναι έτοιμος να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι. Σε δήλωσή του ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είπε: «Είμαι ρεαλιστής, ξέρω ότι όλα είναι πιθανά, αλλά για την ώρα είμαι εδώ. Είτε για δύο μήνες είτε μέχρι το καλοκαίρι είτε μέχρι την επόμενη σεζόν, εγώ παραμένω παίκτης της Σίτι. Θα δουλέψω και θα βοηθάω τους συμπαίκτες μου είτε παίζω είτε όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ