aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜαντσεστερ Γιουνάιτεντ Vs Λίβερπουλ: Για πάντα… ντέρμπι!

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ Vs Λίβερπουλ: Για πάντα… ντέρμπι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Λίβερπουλ για την ένατη αγωνιστική της Premier League. Τις δύο ομάδες χωρίζει… χάος στην βαθμολογία, αφού οι μεν «Reds» είναι πρωτοπόροι και οι δε «διάβολοι» στο -15, ωστόσο πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο ντέρμπι στο Νησί.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που είναι υπό διαρκή αμφισβήτηση δεν θα έχει στην διάθεσή του, όπως όλα δείχνουν, τον Νταβίντ Ντε Χέα που έχει τραυματισμό στον προσαγωγό. Σίγουρα εκτός μάχης είναι ο Πολ Πογκμπά με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ αμφίβολο είναι η συμμετοχή των Γουάν-Μπισάκα, Αντονί Μαρσιάλ, Λουκ Σο, Τζέσι Λίνγκαρντ, Φιλ Τζόουνς, Ντιόγκο Νταλότ και Μέισον Γκρίνγουντ.

Στον αντίποδα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τους δικούς του πονοκεφάλους στην αναζήτηση του 9/9, που θα διατηρήσει πίσω της στο -8 τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άλισον Μπέκερ είναι πιθανό να επιστρέψει μετά από δίμηνη απουσία λόγω θλάσης, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για την συμμετοχή των Μοχάμεντ Σαλάχ και Τζοέλ Μάτιπ, που προέρχονται από τραυματισμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει μόλις δύο από τα τελευταία 13 παιχνίδια της στην Premier League, ωστόσο μετρά ένα σερί έξι αγώνων εντός έδρας (οι πέντε για το πρωτάθλημα) χωρίς ήττα από τη Λίβερπουλ, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κυνηγά την 18η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, που θα ισοφαρίσει το ρεκόρ που είχε η Μάντσεστερ Σίτι από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Αν τα καταφέρουν οι «Reds» θα γίνουν μόλις η τέταρτη ομάδα που αρχίζει το πρωτάθλημα με 9/9.

Πιθανές συνθέσεις:

Μαν. Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ρομέρο, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ, Μάτα, Τζέιμς, Μαρσιάλ.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ