aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει να κρατήσει τον Καβάνι, καραδοκεί η Μπόκα Τζούνιορς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει να κρατήσει τον Καβάνι, καραδοκεί η Μπόκα Τζούνιορς

Η παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει περάσει απαρατήρητη τόσο από τον Σόλσκιερ, όσο και από τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Καβάνι αποκτήθηκε για να προσφέρει εμπειρία και ποιότητα στη γραμμή κρούσης των κόκκινων και τα έχει καταφέρει εξαιρετικά μέχρι τώρα. Στα 33 του χρόνια ο Ουρουγουανός επιθετικός αποδεικνύει ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Για αυτό το λόγο ο Νορβηγός προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Η τρέχουσα συμφωνία ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο εφόσον όμως υπάρξει κοινή απόφαση.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Σόλσκιερ τονίζοντας: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Καβάνι έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, είμαι ενθουσιασμένος από την παρουσία του και την απόδοση μου, όπως και με την προσαρμογή του με τους συμπαίκτες του».

Βέβαια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίζει μόνη της. Η Μπόκα Τζούνιορς παρακολουθεί στενά της εξελίξεις αφού θέλει να αποκτήσει τον Ουρουγουανο επιθετικό. Μάλιστα, η διοίκηση του αργεντίνικου συλλόγου φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ