aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ απέφυγε ερώτηση για τον Σάντσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ απέφυγε ερώτηση για τον Σάντσο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε στους «κόκκινους διαβόλους» να δει τον Τζέιντον Σάντσο, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει μια σαφή απάντηση.

Το όνομα του Τζέιντον Σάντσο, ακούγεται όλο και περισσότερο στο Νησί. Εκτός από την Λίβερπουλ, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπως και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι», είναι αυτοί οι οποίο συνδέονται πιο στενά, με τον Αγγλο μεσοεπιθετικό της Ντόρτμουντ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όταν ρωτήθηκε για τον σκέφτεται η ομάδα να υπογράψει τον Σάντσο, δεν θέλησε να φωτίσει την υπόθεση.

«Είμαι καλός στα μαθηματικά, αλλά δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές σε πολλές ομάδες. Αν παρουσιαστεί μια περίπτωση ποδοσφαιριστή η οποία θα είναι καλή και λογική από οικονομικής απόψεως, ξέρω ότι θα προσπαθήσουμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ