aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρόχο μετακόμισε στη Μπόκα Τζούνιορς (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρόχο μετακόμισε στη Μπόκα Τζούνιορς (vids)

Στα 30 του ο Αργεντινός αμυντικός, Μάρκος Ρόχο, έφυγε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπέγραψε στην Μπόκα Τζούνιορς.

Πέρασε 6,5 χρόνια στο “Ολντ Τράφορντ” και έφτασε ο καιρός να αποχωρήσει, καθώς ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ από πέρσι δεν τον χρησιμοποιούσε καθόλου, με συνέπεια να έχει δοθεί δανεικός στην Εστουδιάντες. Είχε βέβαια και σοβαρό τραυματισμό, αλλά η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ετσι, ο Μάρκος Ρόχο επέστρεψε στην πατρίδα του.

Είχε φύγει το 2011 από την Εστουδιάντες για τη Σπαρτάκ Μόσχας και τώρα, στα 30 του, ο Αργεντινός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σέντερ μπακ, όσο και ως αριστερός μπακ, υπέγραψε ως ελεύθερος στη Μπόκα Τζούνιορς. Διεθνής με την Αλμπισελέστε (61/3), μέτρησε 122 συμμετοχές με τη Γιουνάιτεντ (2 γκολ/ 4 ασίστ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ