aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Μουρίνιο τους πήγε για προπόνηση στις έξι το πρωί!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Μουρίνιο τους πήγε για προπόνηση στις έξι το πρωί!

Μετά την ματαίωση του φιλικού με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισαν κατάκοποι στην Αγγλία.

Κι αφού πέρασαν δώδεκα ώρες μέσα στο αεροπλάνο και περίμεναν πως και πως να προσγειωθούν και να πάνε στα σπίτια τους να ξεκουραστούν, άκουσαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να τους ενημερώνει ότι δεν θέλει να αφήσει ούτε ημέρα να πάει χαμένη και έτσι προγραμμάτισε προπόνηση αμέσως μετά την προσγείωση στο Μάντσεστερ.

Το… κακό, βέβαια, ήταν ότι η πτήση έφτασε στην αγγλική πόλη στις πέντε το πρωί και η προπόνηση κανονίστηκε για μία ώρα αργότερα! Οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» άκουσαν σχεδόν… σοκαρισμένοι την απόφαση του Πορτογάλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να ήθελε να τους κάνει κι ένα μικρό καψώνι για την ήττα με 4-1 από την Ντόρτμουντ σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Μουρίνιο έσπευσε να δικαιολογήσει την απόφασή του λέγοντας ότι είχαν περάσει 72 ώρες χωρίς προπόνηση και δεν ήθελε να αδρανήσουν και οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν με βαριά καρδιά να υπακούσουν, παρά το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δείξουν την έντονη ενόχλησή τους για το γεγονός ότι αντί για τα κρεβάτια τους θα πήγαιναν στο γήπεδο.

Επόμενο φιλικό της Γιουνάιτεντ είναι κόντρα στη Γαλατασαράι στο Γκέτεμποργκ στις 30 Ιουλίου και αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη νέα ομάδα του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ