aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του Φερνάντες

Έρευνα πραγματοποιεί η FIFA γύρω από τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερναντες από την Σπόρτινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ESPN», η Σαμπντόρια προχώρησε σε καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, υποστηρίζοντας πως δεν έλαβε το συμφωνηθέν ποσοστό μεταπώλησης από την πορτογαλική ομάδα.

Ο 25χρονος χαφ είχε πωληθεί στην Σπόρτινγκ αντί 9.700.000 ευρώ, με τη Σαμπντόρια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Σπόρτινγκ «καρπώθηκε» 55.000.000 ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρησή του, δεν κατέβαλε ποτέ το συμφωνηθέν ποσό στη “Σαμπ”.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Σπόρτινγκ αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει κάτι μεμπτό. Παρ’ όλα αυτά, εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό αν έχει βάση η καταγγελία της Σαμπντόρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ