aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί ο Ντε Χέα που… οδεύει προς την Παρί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποχωρεί ο Ντε Χέα που… οδεύει προς την Παρί

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα που βρίσκεται πολύ κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να φέρει τούμπα το χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπράιτον και να πανηγυρίσει τη νίκη έστω και με αγχωτικό τρόπο. Η επόμενη ημέρα του παιχνιδιού φέρνει στην δημοσιότητα ένα σενάριο που εμφανίζει τον Νταβίντ Ντε Χέα ένα βήμα πριν την αποχώρηση του από το «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Mirror» o Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι ικανοποιημένος από τον 30χρονο Ισπανό τερματοφύλακα και εισηγήθηκε την παραχώρηση του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Ντιν Χέντερσον θα είναι από τη νέα σεζόν ο πρώτος τερματοφύλακας.

Από την πλευρά του, o Iσπανός τερματοφύλακας ήδη έχει πρόταση στα χέρια του από την Παρί, η οποία ψάχνει για τερματοφύλακα, καθώς ο Κέιλορ Νάβας είναι ήδη 34 ετών και δεν αποκλείεται να φύγει το καλοκαίρι από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ