aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν δεν ανανεώσει ο Ντε Χέα, στοχεύει σε Όμπλακ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν δεν ανανεώσει ο Ντε Χέα, στοχεύει σε Όμπλακ

Οι προσπάθειες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα συνεχίζονται, αλλά δεν έχουν ευδοκιμήσει ακόμα. Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πάντα σε δεύτερο πλάνο τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό τον διεθνή άσο, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ προσφέρει στον Ντε Χέα νέο εξαετές συμβόλαιο, με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ποσό που θα τον καταστήσει τον καλύτερα αμειβόμενο τερματοφύλακα στον κόσμο.

Ωστόσο, ο 28χρονος γκολκίπερ δεν έχει ενδώσει ακόμα στην πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» κι έτσι εκείνοι με τη σειρά τους βολιδοσκοπούν (όχι για πρώτη φορά) την περίπτωση του Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με την αγγλική «Sun».

Ο Σλοβένος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2023 και η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στα 120 εκατ. ευρώ, ποσό που η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να το καταβάλει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ