aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάντσεστερ: €90.000.000 για δύο παίχτες!

Μάντσεστερ: €90.000.000 για δύο παίχτες!

Τελειωμένες θεωρούν τα πορτογαλικά ΜΜΕ τις μεταγραφές του Βίκτορ Λίντελοφ και του Νέλσον Σεμέντο από την Μπενφίκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rtp.pt, το deal μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και των Πορτογάλων έκλεισε στα 45 εκατομμύρια ευρώ για τον 22χρονο Σουηδό αμυντικό, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 2 στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η σχετική συμφωνία για τον Λίντελοφ αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα 45 εκατομμύρια για τον Λίντελοφ αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της Μπενφίκα. Το προηγούμενο ήταν τα 40 εκατομμύρια ευρώ που είχε εισπράξει από τη Ζενίτ για τον Βίτσελ.

Στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αγγλία, ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, μίλησε με τη Γιουνάιτεντ και για ακόμα έναν παίκτη της ομάδας του, τον 23χρονο Πορτογάλο Νέλσον Σεμέντο. Και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές έφτασαν μια ανάσα από την οριστικοποίηση και αυτού του deal!

Ωστόσο, όπως αναφέρει το rtp.pt, ο Βιέιρα αποσαφήνισε ότι δεν θέλει να χάσει η Μπενφίκα κι άλλο βασικό «εξάρτημα» της άμυνάς της κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οπότε, η μετακόμιση του Σεμέντο στο Μάντσεστερ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο νεαρός Πορτογάλος δεξιός μπακ βρέθηκε στο στόχαστρο και των Μπάγερν και Μπαρσελόνα, αλλά φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ τις πρόλαβε και «κλείδωσε» την απόκτησή του. Ο Σεμέντο έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2021 και η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο πορτογαλικός σύλλογος μπορεί να βάλει στο ταμείο του 90 εκατομμύρθα ευρώ μόνο από τις πωλήσεις των Λίντελοφ και Σεμέντο! Η μηχανή παραγωγής ποδοσφαιριστών της Μπενφίκα γεμίζει το ταμείο της. Θυμίζουμε ότι ο Λίντελοφ εντάχθηκε στις ακαδημίες των Αετών σε ηλικία 18 ετών, το 2012, παίζοντας στη δεύτερη ομάδα.

Η Μπενφίκα μόνο από τις πωλήσεις των Ρενάτο Σάντσες στην Μπάγερν, Μπερνάντο Σίλβα και Ιβάν Καβαλέιρο στη Μονακό και Ζοάο Κανσέλο και Αντρέ Γκόμες στη Βαλένθια έχει εισπράξει 95.7 εκατομμύρια ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ