aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανθάτης: «Μίλησα με τον Κετσπάγια, θα δούμε το Καλοκαίρι τι θα γίνει»

Μανθάτης: «Μίλησα με τον Κετσπάγια, θα δούμε το Καλοκαίρι τι θα γίνει»

Στην γιορτή του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου γιόρτασε τα 20χρονα του στη Λάρνακα, βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Γιώργος Μανθάτης. Ο Ελλαδίτης που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά, μίλησε στα ΜΜΕ για την εμπειρία του στο νησί μας, αλλά και το επόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την εμπειρία του στην Ανόρθωση και στην Κύπρο: «Ο τρόπος ζωής δεν διαφέρει σε σχέση με την Ελλάδα. Όπως έχω ξαναπεί η ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, κόσμο με μεγάλη δυναμική και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για την συμφωνία με την Ανόρθωση: «Υπήρχε ενδιαφέρον από ανθρώπους της ομάδας. Μίλησα και εγώ προσωπικά με τον προπονητή, με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τελικά επιτεύχθηκε η συμφωνία για να έρθω στην Ανόρθωση».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια και τον κόσμο: «Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και όπως λένε η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός, είμαστε πολύ αισιόδοξοι, υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Κόντρα στην Ομόνοια είναι πολύ σημαντικό ντέρμπι. Έχουμε μία εβδομάδα για να δουλέψουμε, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή ο οποίος μας προετοιμάζει πολύ καλά για κάθε παιχνίδι. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Για το όνειρό του: «Είμαι χαρούμενος εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί εκεί είναι η ομάδα που μεγάλωσα και ανδρώθηκα και είμαι πολύ χαρούμενος που με τίμησε ο σύνδεσμος της ομάδας στην Λάρνακα. Αρχικά θέλω να πάω καλά στην Ανόρθωση και το καλοκαίρι θα δούμε για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ