aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανόλεφ-Μποντούροφ: Ένα είναι το «αγκάθι»

Μανόλεφ-Μποντούροφ: Ένα είναι το «αγκάθι»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το οικονομικό είναι το μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που κάνει η Ανόρθωση για να πείσει τους Νικολάι Μποντούροφ (δεξιά στη φωτό) και Στάνισλαφ Μανόλεφ για συμβόλαιο συνεργασίας. Πρόκειται για δύο διεθνείς Βούλγαρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και έχουν τα φόντα να βοηθήσουν.

Για να μπορέσει όμως η Ανόρθωση να τους κάνει δικούς της θα χρειαστεί να βάλει και λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για την ώρα η περίπτωση του Μποντούροφ φαντάζει λίγο πιο δύσκολη όμως ακόμη όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του είναι σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές και τον εκπρόσωπό τους και μέσα στα επόμενα 24ωρα ίσως προκύψουν εξελίξεις.

Όπως φαίνεται, η διοίκηση της «Κυρίας» θα χρειαστεί να κάνει αρκετή υπομονή με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, μιας και δεν είναι η μοναδική που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση των Μποντούροφ και Μανόλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ