aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανωλάς: «Η Ρόμα ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Μανωλάς: «Η Ρόμα ξέρει τι πρέπει να κάνει»

Σχόλιο σχετικά με το μέλλον του έκανε ο Κώστας Μανωλάς στο «Sports Mediaset». Ο Έλληνας διεθνής δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πορεία της Ρόμα ενώ μίλησε και για τον Ράτζα Ναϊνγκόλαν, συμπάικτη του στη Ρόμα.

«Το μέλλον μου εξαρτάται απ’ τους ανθρώπους της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν πάλι θελήσουν να με πωλήσουν, τότε εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι δύσκολο να πεις πως πάμε για το πρωτάθλημα, αφού η Γιουβέντους είναι δυνατή και δεν «σκορπάει» βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League, ενώ έχουμε και τον πολύ σημαντικό ημιτελικό με την Λάτσιο για το Κύπελλο. Μπορούμε να γυρίσουμε το 2-0, είμαστε πιο δυνατοί και πρέπει να το αποδείξουμε στο χορτάρι».

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Ναϊνγκολάν να παίρνει μεταγραφή στην Αγγλία ανέφερε: «Στον Ράτζα δεν αρέσει η βροχή, όμως είναι μέσα στους καλύτερους μέσους του κόσμου και μπορεί να παίξει στις καλύτερες ομάδες. Μπορεί να τα καταφέρει, επειδή είναι φαινόμενο. Ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι η Ρόμα στα ίδια στάνταρ με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Ρεάλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ