aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανωλάς: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Γκατούζο»

Μανωλάς: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Γκατούζο»

Μία ιδιαίτερη σχέση έχουν «χτίσει» με τον Τζενάρο Γκατούζο, όπως δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss», που πρόσθεσε ότι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επανέναρξη της σεζόν.

«Παρακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έδωσε ο Ρίνο Γκατούζο και το προσωπικό του με αποφασιστικότητα. Αυτό είναι ένα πολύ σαφές. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ περαιτέρω. Συχνά μιλάμε ο ένας στον άλλο, με ενθαρρύνει να κάνω όλο και περισσότερα και νομίζω ότι είναι κρίσιμο. Η παρουσία του είναι σταθερή.

Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Ξέρω ότι το κάνει για να με παρακινήσει και είμαι χαρούμενος μαζί του. Επιστρέψαμε στο σωστό δρόμο μετά από μια κακή εκκίνηση. Είμαστε ακόμα πολύ πεινασμένοι και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε την πορεία που ξεκινήσαμε με τον Γκατούζο. Σίγουρα, πολλοί από τους παίκτες μας είναι πιο συνηθισμένοι στο 4-3-3. Ο Γκατούζο πέρασε τις ιδέες του και αισθανόμαστε πολύ καλά».

Τέλος, ο Μανωλάς μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Καλιντού Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας. «Είναι πολύ καλός αμυντικός και το έχει δείξει και στο παρελθόν. Είναι άτυχος τους τελευταίους μήνες. Δεν έχουμε παίξει μαζί λόγω των τραυματισμών του. Όλοι επικρίνουν τη συνεργασία μας, αλλά δεν έχει νόημα. Όταν παίξαμε μαζί, το αποτέλεσμα ήταν πάντα θετικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ