aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανέ λένε και... κλαίνε! (video)

Μανέ λένε και… κλαίνε! (video)

Μανέ και… τέζα η Έβερτον! Η Λίβερπουλ με γκολ του Σενεγαλέζουν εξτρέμ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε σπουδαίο διπλό στο «Γκούντισον Παρκ» στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή και την Τσέλσι στους 6 βαθμούς. Σταμάτησε το εντός έδρας σερί των «ζαχαρωτών» στα 11 σερί ματς χωρίς ήττα!

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά οι καλές φάσεις έλειπαν μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να απειλούν από μία φορά. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ανήκε στην Έβερτον στο 19ο λεπτό όταν ο Κόουλμαν γύρισε τη μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, ο Λουκάκου επιχείρησε το σουτ αλλά ο Κλαβάν με σωτήριο κόψιμο γλίτωσε την ομάδα του.

Η Λίβερπουλ απάντησε, πάντως, στις ευκαιρίες στο 37’. Έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία, ο Βαϊνάλντουμ άνοιξε στον Κλάιν, αυτός έκανε το γύρισμα αλλά το μονοκόμματο σουτ του Οριγκί πέρασε άουτ.

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και πίεζε ασφυκτικά την Έβερτον, ψάχνοντας το γκολ που θα της δώσει το προβάδισμα στο σκορ. Και το… άγγιξε στο 50ο λεπτό.

Ο Μίλνερ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Φιρμίνο αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου επιθετικού σταμάτησε στο… κεφάλι του Στεκέλενμπουργκ και στη συνέχεια οι Μανέ και Κλάιν δεν κατάφεραν να βρουν στόχο!

Οκτώ λεπτά μετά, ο Μανέ βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο Φούνες Μόρι με καταπληκτικό τάκλιν τον σταμάτησε. Σε αυτή τη φάση, πάντως, ο αμυντικός της Έβερτον τραυμάτισε τον Στεκέλνμπουργκ, ο οποίος στο 64’ βγήκε αλλαγή με τον Ρόμπλς να περνάει στη θέση του.

Στο 68’ έγινε μια φάση που άναψε τα αίματα στο ματς. Ο Χέντερσον είχε τη μπάλα και επιχείρησε μια πάσα, με τον Μπάρκλεϊ να του κάνει… δολοφονικό τάκλιν και να τον χτυπάει με τις τάπες αλλά τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα!

Η Λίβερπουλ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 80ο λεπτό, αλλά ο Φιρμίνο είδε τον Ρομπλς να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του μέσα από την περιοχή και να κρατάει το μηδέν!

Τα λεπτά περνούσαν, η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να κάνει ακόμη ένα… δώρο στην Τσέλσι αλλά ο Μανέ είχε άλλη άποψη! Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Στάριτζ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι αλλά ο Μανέ πήρε την επαναφορά και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ομάδα του Κλοπ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ