aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανέ: «Είναι μεγάλο κομπλιμέντο να σε ψηφίζει ο Μέσι»

Μανέ: «Είναι μεγάλο κομπλιμέντο να σε ψηφίζει ο Μέσι»

Απόλυτα χαρούμενος έως και κολακευμένος που δέχθηκε ψήφο από τον Λιονέλ Μέσι για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν από την FIFA έδειξε με δηλώσεις του ο Σάντιο Μανέ, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε και την εν λόγω ψήφο ως… κομπλιμέντο!

Το ότι δεν βρισκόταν στην τελική τριάδα για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν από την FIFA το ήξερε εξ’ αρχής, αλλά το μόνο που κρατάει ως ανάμνηση ο Σάντιο Μανέ είναι μόλις μία… ψήφος. Η ψήφος του Λιονέλ Μέσι!

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του έδειξε απόλυτα χαρούμενος που τον ψήφισε ο Αργεντίνος «σταρ» και μάλιστα χαρακτήρισε την εν λόγω κίνηση ως… κομπλιμέντο, θέλοντας παράλληλα να δώσει κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά ώστε να παλέψουν σκληρά για να κατακτήσουν τα όνειρα του.

Συγκεκριμένα, τα λόγια του παίκτη της Λίβερπουλ ήταν τα εξής:

«Είναι μεγάλο κομπλιμέντο όταν σε ψηφίζει ο Μέσι. Εάν κοιτάξετε από που έρχομαι, φαίνεται πως έχω φτάσει αρκετά μακριά. Χωρίς να βρίσκομαι για πολύ καιρό σε κάποια ακαδημία, έφτασα έως εδώ. Το μόνο που μπορώ να πω στα νέα παιδιά είναι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να κυνηγήσουν τα όνειρα του».

Μάλιστα, ο Σάντιο Μανέ ήταν και η πρώτη ψήφος του Λιονέλ Μέσι στην εν λόγω ψηφοφορία και έχοντας τελικό απολογισμό 23 βαθμούς κατέκτησε και την 5η θέση, απέχοντας από τον 6ο Κιλιάν Μ’Παπέ έξι βαθμούς και από τον 4ο και συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σάλαχ, μόλις τρεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ