aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜανέ: «Έφυγα με έναν σάκο και με έψαχνε η οικογένειά μου»!

Μανέ: «Έφυγα με έναν σάκο και με έψαχνε η οικογένειά μου»!

Ο Σαντιό Μανέ μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, το πρωινό που έφυγε μόνος του από το σπίτι και τον έψαχνε η οικογένειά του και το μυστικό που έπρεπε να κρατήσει ο κολλητός του φίλος!

«Είχα ετοιμάσει τα πάντα και δεν είχα χρήματα όταν έφυγα. Τίποτα απολύτως. Όταν έπεσε ο ήλιος την προηγούμενη μέρα έκρυψα τον σάκο μου με τα απαραίτητα ρούχα και παπούτσια στον θάμνο μπροστά από το σπίτι. Το πρωί μόλις ξημέρωσε, απλά έπλυνα τα δόντια μου κι έφυγα. Ούτε μπάνιο δεν έκανα.

Δεν το είχα πει σε κανέναν, μόνο στον κολλητό μου που μου δάνεισε ορισμένα χρήματα για να πάρει το λεωφορείο για το Ντακάρ. Με υποδέχθηκε μια οικογένεια που δεν γνώριζα. Αμέσως άρχισα να συμμετέχω σε προπονήσεις μεγάλων ομάδων της χώρας. Η οικογένειά μου, όμως, με έψαχνε.

Άσκησε πίεση στον φίλο μου για να τους πει που ήμουν και εκείνος κάποια στιγμή “έσπασε” και αποκάλυψε που ακριβώς βρισκόμουν. Με έπαιρναν τηλέφωνο και απαιτούσαν να γυρίσω στο σπίτι και εγώ δεν ήθελα γιατί θα θεωρούσα ότι επέστρεψα πίσω ντροπιασμένος. Συμφωνήσαμε, όμως, να συμμετέχω σε δοκιμαστικά στο φινάλε κάθε χρολικής χρονιάς.

Εκεί, όλα τα υπόλοιπα παιδιά γελούσαν μαζί μου γιατί δεν είχα ούτε καν… σωστό ποδοσφαιρικό σορτσάκι και τα παπούτσια μου ήταν κατεστραμμένα. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Με έβλεπαν και δεν είχα καμία σχέση με ποδοσφαιριστή…» ήταν η… εξομολόγηση του Μανέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ