aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάνατζερ Μπέιλ: «Οι οπαδοί της Ρεάλ έπρεπε να του φιλούν τα πόδια»

Μάνατζερ Μπέιλ: «Οι οπαδοί της Ρεάλ έπρεπε να του φιλούν τα πόδια»

Τα πόδια του Γκάρεθ Μπέιλ έπρεπε να φιλούν οι οπαδοί της Ρεάλ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ουαλού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, επειδή έχει κατακτήσει τα πάντα με τη «Βασίλισσα».

Επίσης, διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του πελάτη του από τη Μαδρίτη.

«Ο Γκάρεθ αξίζει τον μεγαλύτερο σεβασμό. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι φίλοι της Ρεάλ προς τον Γκάρεθ δεν είναι τίποτα λιγότερο από ντροπή. Στα έξι χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη, τα έχει κατακτήσει όλα και γι’ αυτό οι οπαδοί έπρεπε να του φιλούν τα πόδια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου», ανέφερε ο Μπαρνέτ για τον πελάτη του.

Στη συνέχεια μίλησε για τα ισπανικά του Μπέιλ και τις φήμες περί αποχώρησής του: «Παρά τα όσα γράφει ο Τύπος, είναι χαρούμενος, μιλάει καλά ισπανικά και δεν έχει πρόβλημα με τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ. Οι άνθρωποι γράφουν αυτά τα πράγματα για εκείνον χωρίς να ξέρουν τίποτα. Επίσης, δεν έχει υπάρξει ουδεμία συζήτηση περί αποχώρησης του Γκάρεθ από τη Μαδρίτη. Δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι γιατί θέλει να μείνει στη Ρεάλ και τον θέλει και η Ρεάλ επίσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ