aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάλλον χάνει και το ματς με τη Δόξα

Μάλλον χάνει και το ματς με τη Δόξα

Δύο ονόματα αναμένεται να έχει στο απουσιολόγιο του ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο μεθαυριανό ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Κατ’ αρχάς, ο Τζοάν Τρουγιόλς (φωτό) δεν μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό ακόμα και είναι εκτός επιλογών. Μάλιστα, ο 27χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται ότι θα χάσει και το παιχνίδι με τη Δόξα για την 9η αγωνιστική.

Δεν υπολογίζεται επίσης ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο οποίος τέθηκε εκτός προπονήσεων για τέσσερις ημέρες. Ο Ιδιάκεθ αναμένεται ότι θα διατηρήσει το σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» τον ΑΠΟΕΛ στα αδύνατά του σημεία, αλλά και στην κούραση που πιθανόν να βγάλει από τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε στο ματς με την Ντόρτμουντ.

Το κλίμα σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ντέρμπι και θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν το δικαίωμα να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ