aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜακρής: «Βρήκα περισσότερα από όσα περίμενα στην ΑΕΚ, γι' αυτό την επέλεξα»

Μακρής: «Βρήκα περισσότερα από όσα περίμενα στην ΑΕΚ, γι’ αυτό την επέλεξα»

Το AEK Larnaca TV συνεχίζει τις συνεντεύξεις και παίρνουν σειρά τα καλοκαιρινά μετεγγραφικά αποκτήματα. Αρχή έκανε ο Ανδρέας Μακρής, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρνακας, καθώς επίσης τους στόχους και τις φιλοδοξίες του.

Τι έπαιξε ρόλο στη μετεγγραφή: «Πρώτα από όλα έπαιξε ρόλο πόσο με ήθελε η ομάδα από την αρχή. Μου έδειξαν ότι θα πιστέψουν σε εμένα. Ήταν πολύ εύκολη η απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ, λόγω του επαγγελματισμού και της υγιούς κατάστασης που βρίσκεται τα τελευταία 7-8 χρόνια».

Για τους στόχους: «Οι δικές μου απαιτήσεις για εμένα αλλά και την ομάδα, είναι να κτίσουμε. Η ομάδα κτίζεται κάθε χρόνο και βλέπουμε μία ΑΕΚ η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πρωταγωνίστρια, είναι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να πετύχουμε πολλά με την ΑΕΚ. Πρώτα, με το καλό, φέτος να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, αλλά και στο μέλλον να κατακτήσουμε τίτλους».

Αν βρήκε περισσότερα από αυτά που περίμενε στην ΑΕΚ: «Βρήκα περισσότερα από αυτά που περίμενα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα».

Για τους στόχους του: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Έχω πάρει και εμπειρίες από άλλες ομάδες. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι σε μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της».

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς: «Πρώτα από όλα προσωπικά να αγωνιστώ σε πολλά παιχνίδια και να πετύχω πολλά γκολ και να κληθώ στην Εθνική. Και με την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας, που πρώτα από όλα είναι η Ευρώπη και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ