aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μακριά από τα υπόγεια παιχνίδια του β' γκρουπ…»

«Μακριά από τα υπόγεια παιχνίδια του β’ γκρουπ…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels» και απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας με αφορμή το κυριακάτικο ματς (15:00) απέναντι Αλκή Ορόκλινη.

Αναλυτικά:

«Ερυθρόλευκε λαέ. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, είναι ενώπιον μας. Οτιδήποτε εκτός από νίκη θα θεωρηθεί αποτυχία και θα περιπλέκει την ομάδα μας σε περιπέτειες. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να γίνεις η ασπίδα του σωματείου μας. Είναι καθήκον όλων και του καθενός προσωπικά να είναι στο πλευρό της.

Δε χρειάζεται να επεκταθούμε στο πόσο σημαντικό είναι το σωματείο μας να μείνει μακριά από περιπέτειες. Ζητούμε όπως η ομάδα μας μείνει μακριά από τα υπόγεια παιχνίδια τα οποία αναμένονται στο δεύτερο γκρουπ. Πάνω απ’ όλα για εμάς είναι η αξιοπρέπεια της ομάδας και η περηφάνια του τεράστιου κόσμου της.

Ως οργανωμένο σύνολο υποσχόμαστε θα σταθούμε στην πρώτη γραμμή να υπερασπιστούμε τα όσα συμβολίζει η ομάδα μας, αρχής γενομένης την Κυριακή στις 15:00. Όλοι παρών. Όλοι στους ρυθμούς των οργανωμένων.

Υ.Γ.: Pre game με άφθονο ποτό σε όλους τους συνδέσμους.

Υ.Γ.1: Δε σε αφήσαμε μόνη ποτέ και ούτε πρόκειται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ