aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μακριά από ομάδες που κρύβουν παγίδες»

«Μακριά από ομάδες που κρύβουν παγίδες»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στη Νιόν της Ελβετίας χτυπά η καρδιά της ΑΕΚ σήμερα, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον Α’ και Β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στο σύλλογο της Λάρνακας θα μάθουν τους αντιπάλους τους. Η ΑΕΚ εκπροσωπείται στην κλήρωση από το διοικητικό στέλεχος Εύμαιο Ευθυμιάδη.

«Περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση για τους πρώτους δυο προκριματικούς γύρους, για να μάθουμε τους αντιπάλους μας. Όπως πάντα ελπίζουμε να έχουμε μια καλή κλήρωση και θα πάρουμε τα παιχνίδια με τη σειρά για να προχωρήσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ», ανέφερε σε δηλώσεις του στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Ακολούθως, θυμήθηκε τις περσινές δυσκολίες και επισήμανε: «Ευχής έργον θα ήταν να αποφύγουμε ομάδες που θα κρύβουν παγίδες. Είμαστε στους ισχυρούς, θέλουμε όσο γίνεται πιο βατό αντίπαλο και αν είναι δυνατό να μην προκύψει ταλαιπωρία. Αυτοσκοπός, βέβαια, είναι να συνεχίσουμε σταθερά, βήμα με βήμα, όπως κάναμε την προηγούμενη σεζόν».

Κληθείς να σχολιάσει την πορεία της προετοιμασίας αλλά και την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών, είπε: «Η προετοιμασία βαίνει καλώς, διανύουμε την έβδομη μέρα παραμονής μας στην Οπαλένιτσα με κοπιαστικές προπονήσεις και ενδιάμεσα φιλικά παιχνίδια. Ακολουθούν άλλα δυο πιο δυνατά φιλικά με τις Γιαγκελόνια και Ζαγκλέμπιε και πλέον υπάρχει απαρτία, με την ενσωμάτωση των διεθνών και του Μάριου Αντωνιάδη. Τα νέα πρόσωπα δεν έχουν συναντήσει κανένα πρόβλημα. Έχουν μπει με τη μία στο πετσί της ομάδας. Το είπε και ο Μάριος Αντωνιάδης στις δηλώσεις του. Απ’ εκεί και πέρα αν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη στα μετεγγραφικά, ο τεχνικός διευθυντής που είναι στην Πολωνία μαζί μας, θα μας ενημερώσει».

Το κλίμα στην Οπαλένιτσα είναι πολύ καλό, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. Ο καιρός έχει παίξει άσχημο παιχνίδι σε κάποιες περιπτώσεις, αφού από λιακάδα ξαφνικά αρχίζει να πέφτει δυνατή βροχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ