aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜάγκλιτσα: «Θα παίξουμε όπως έχει συνηθίσει να μας βλέπει η Κύπρος»

Μάγκλιτσα: «Θα παίξουμε όπως έχει συνηθίσει να μας βλέπει η Κύπρος»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο σκόρερ του Απόλλωνα, Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος μίλησε για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ομόνοια για τη φάση των «16» του κυπέλλου.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι ωραίο να σκοράρω. Ως επιθετικός μου δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο, ίσως μας επηρέασε η κόκκινη κάρτα νομίζαμε πως θα βάζαμε 2-3 γκολ. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια έπαιξαν πολύ καλά. Μου είπε ο Καραγιόλ να πάω στα πέντε μέτρα και θα μου κάνει εκεί τη σέντρα, την έκανε εξαιρετικά και είμαι χαρούμενος που πήγε μέσα. Ήμουν σε καλή θέση και από τέτοια απόσταση δε μπορώ να το χάσω».

Για το δεύτερο μέρος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά με γκολ. Δεν ήταν και πολύ καλός ο αγωνιστικός χώρος με τέτοιο καιρό. Είχαν κι αυτοί ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ στο τέλος αλλά ΟΚ».

Για το αν είναι θετικό ή όχι το σκορ: «Το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα έλεγα πριν τον αγώνα πως το σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ. Έπαιξε πολύ καλά και η Ομόνοια το 1-0 είναι νίκη και θα πάμε εκεί να τελειώσουμε τη δουλειά».

Για την ψυχολογία και αν βοηθάει την ομάδα: «Νομίζω ναι. Επιστρέφουν παίκτες από τραυματισμό και σε 2-3 εβδομάδες θα είναι καλύτερα. Είμαι βέβαιος πως θα παίξουμε όπως έχει συνηθίσει να μας βλέπει η Κύπρος».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Έκαναν πολύ καλό πρώτο μισό. Η δουλειά μας είναι να πάμε να κερδίσουμε και αν είμαστε στο δικό μας επίπεδο θα κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ